Η Γαλλία καταδικάζει τα ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα και ζητά άμεση παύση των εχθροπραξιών
Ανανεώθηκε:
Την επανέναρξη των ισραηλινών επιδρομών στη Λωρίδα της Γάζας καταδίκασε η Γαλλία και κάλεσε για «άμεση παύση» των εχθροπραξιών. Όπως τόνισε το Παρίσι, οι νέοι βομβαρδισμοί θέτουν σε κίνδυνο τις προσπάθειες απελευθέρωσης των ομήρων και «απειλούν τη ζωή του άμαχου πληθυσμού στη Γάζα».
«Όλα τα μέρη πρέπει να επιστρέψουν στην τήρηση της εκεχειρίας στο σύνολό της και να συμμετάσχουν σε διαπραγματεύσεις με καλή πίστη για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά της», δήλωσε εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, εκφράζοντας τη λύπη του για τα «πολλά θύματα» και προτρέποντας τις ισραηλινές αρχές «να διασφαλίσουν τη μόνιμη προστασία όλων των αμάχων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Μόνο ο στρατός μπορεί να φέρει πίσω τους ομήρους από τη Γάζα - Η αλλαγή στην κυβέρνηση
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: «Το Ισραήλ στηρίζει τον ναυτικό αποκλεισμό που επέβαλε ο Τραμπ στο Ιράν»
14:50
ΕΛΛΑΔΑ
Μέλη συμμορίας «άνοιγαν» σπίτια στη Λαμία και έκλεβαν κοσμήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα - Μία σύλληψη
14:42
ΚΟΣΜΟΣ
«Υψίστης σημασίας» το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, λέει η Φον ντερ Λάιεν
14:34
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Αντίστροφη μέτρηση για τον αποκλεισμό των λιμανιών στο Ιράν - Στις 17:00 λένε οι ΗΠΑ - Μπαράζ βομβαρδισμών στο Λίβανο
14:30
ΚΟΣΜΟΣ