Μινεσότα: Τραυματίες από επίθεση με άρωμα τζιχαντιστών
Την ώρα που η Νέα Υόρκη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της ισχυρής έκρηξης που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό 29 ανθρώπων, η Μινεσότα συνταράσσεται από μια επίθεση αγνώστου με μαχαίρι, εναντίον ανυποψίαστων πολιτών που βρίσκονταν σε εμπορικό κέντρο.
Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, τοπική ώρα, από άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι οκτώ ανθρώπους, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.
Ο δράστης της επίθεσης "έκανε αναφορές στον Αλλάχ", δήλωσε ο Μπλερ Άντερσον, επικεφαλής της αστυνομίας του Σεντ Κλάουντ, μιας πόλης που βρίσκεται περίπου 100 χλμ. βορειοδυτικά της Μινεάπολης και όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση στο εμπορικό κέντρο Crossroads.
"Επιβεβαιώσαμε ότι ρώτησε τουλάχιστον ένα πρόσωπο αν είναι μουσουλμάνος προτού του επιτεθεί", πρόσθεσε. Ο δράστης σκοτώθηκε από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.
Ο Άντερσον υπογράμμισε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη. "Δεν μπορώ να πω τώρα αν πρόκειται ή όχι για τρομοκρατική επίθεση γιατί δεν το γνωρίζουμε", είπε.
Πολλοί τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
«Έσκισα στις εξετάσεις γνωστικής επάρκειας - Έχω τέλεια υγεία» λέει ο Τραμπ
17:51
Μεξικό: Σεισμός 6,5 βαθμών στο Γκερέρο - Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές (vids)
17:41
Κοντά σε απαντήσεις η Φινλανδία για τη ζημιά που προκλήθηκε σε υποθαλάσσιο καλώδιο
17:32
Στο νοσοκομείο 20χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο οικοδομής στο Κορδελιό
17:22