Ισραήλ: Ο στρατός ανακοινώνει νέα πλήγματα κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εντολή στον στρατό για «ένα δεύτερο κύμα πληγμάτων εναντίον δεκάδων στόχων τρομοκρατών της Χεζμπολάχ στον Λίβανο», εδωσαν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς όπως ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο (22/3) από το γραφείο του υπουργού Άμυνας.
Τα πλήγματα αυτά είναι «απάντηση στις ρίψεις ρουκετών προς το Ισραήλ και συνέχεια του πρώτου κύματος πληγμάτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί» το οποίο είχε στόχο τον νότο του Λιβάνου, πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι επιτίθεται σε στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο σε ένα δεύτερο κύμα επιθέσεων, μετά την αναχαίτιση ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τα σύνορα νωρίτερα σήμερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ πλήττει τον Λίβανο για πρώτη φορά μετά την κατάπαυση του πυρός
ΚΟΣΜΟΣ
Πρωθυπουργός Λιβάνου: Υπαρκτός ο κίνδυνος νέου πολέμου με το Ισραήλ
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο - Λέει πως ανταπέδωσε πυρά
ΕΛΛΑΔΑ
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία επτά ατόμων που εξαπατούσαν πολίτες προσποιούμενοι τους λογιστές
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
Στις ράγες ξανά το τρένο που συνδέει τη Φλώρινα με το Πλατύ και την Έδεσσα
18:44
ΚΟΣΜΟΣ
Σε τεντωμένο σχοινί ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ: Επιθέσεις στα ΗΑΕ - «Δεν έχει παραβιαστεί η εκεχειρία» λέει ο Χέγκσεθ
18:39
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου από την περιοχή της Αττικής
18:33
ΚΟΣΜΟΣ