Έφεση ετοιμάζει ο Ιμάμογλου - Τι δηλώνουν οι δικηγόροι του
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου
AP Photo/Emrah GurelΈφεση ετοιμάζουν οι συνήγοροι του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου σε βάρος του οποίου εκδόθηκε την Κυριακή (23/3) εντολή φυλάκισης για «διαφθορά».
«Και βέβαια θα ασκήσουμε έφεση στο ένταλμα φυλάκισης», δήλωσε συνήγορος του δημάρχου, κύριου αντιπάλου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Λίγη ώρα αργότερα και το κύριο αντιπολιτευόμενο κόμμα στην Τουρκία θα εφεσιβάλει την απόφαση που έλαβε σήμερα δικαστήριο για προφυλάκιση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης ενόψει δίκης για κατηγορίες περί διαφθοράς, όπως δήλωσε ο ηγέτης του κόμματος, προσθέτοντας πως η υπόθεση είναι σκευωρία και έχει πολιτικά κίνητρα.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ δήλωσε επίσης ότι το δημοτικό συμβούλιο της Κωνσταντινούπολης θα εκλέξει τώρα ένα πρόσωπο που θα ασκεί καθήκοντα δημάρχου ενόσω θα περιμένει μια απόφαση για τον Ιμάμολγλου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το πρώτο μήνυμα Ιμάμογλου μετά την προφυλάκισή του - «Στέκομαι όρθιος, θα ηττηθείς»
Στη φυλακή οδηγείται ο Ιμάμογλου με την κατηγορία της διαφθοράς - Πώς αντιδρά το κόμμα του
ΗΠΑ: Στα σκαριά η επέκταση του καταλόγου κρατών με ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30