Τουρκία: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα που διαφημίζονται στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ζητά ο Οζέλ
Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ
ΑΠΕ ΜΠΕΝα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που διαφημίζονται στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης κάλεσε τους υποστηρικτές του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ.
Μιλώντας στην πολυπληθή καθημερινή πλέον συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης, ο Οζγκιούρ Οζέλ δήλωσε: «Απευθύνομαι σε όλους τους τηλεθεατές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μπροστά στην τηλεόραση, σε όσους η καρδιά τους είναι εδώ με τον πρόεδρο Εκρέμ. Είναι σαφές από πού τροφοδοτούνται τα κομματικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν το πενήντα τοις εκατό των διαφημίσεών τους από εμάς. Μας πωλούν τα προϊόντα, αλλά υπηρετούν το παλάτι».
Στη συνέχεια ο Οζγκιούρ Οζέλ είπε ότι θα ανακοινώσει τα εμπορικά σήματα ένα προς ένα προκειμένου οι καταναλωτές να δείξουν τη δύναμή τους. «Μποϊκοτάρετε όσους αγνοούν αυτή την πλατεία. Οι καλές μέρες έχουν τελειώσει, αγάπη μου. Ή θα μας δεις ή θα δεις τον πάτο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σχεδόν 20 εκατ. πολίτες ψήφισαν υπέρ Ιμάμογλου και έστειλαν μήνυμα σε Ερντογάν για την προφυλάκιση
Βόλος: 72χρονος με άνοια οδηγούσε ανάποδα στην ΠΑΘΕ για να ανάψει κερί στην εκκλησία
17:56
Υπόθεση Παναγόπουλου: Τι απαντά ο Ανδρέας Αν. Γεωργίου για τις αναθέσεις συμβάσεων της ΓΣΕΕ
17:48
Λευκός Οίκος: «Ψευδοαγανάκτηση» οι αντιδράσεις για βίντεο του Τραμπ κατά του ζεύγους Ομπάμα
17:40
Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό Αθηνών λόγω έργων υποδομής
17:32