Σεισμός στη Μιανμάρ: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην Ταϊλάνδη - Τα μέτρα που λαμβάνονται
Στην Ταϊλάνδη όπου έγινε αισθητή η δόνηση οι πολίτες βγήκαν έντρομοι στους δρόμους
AP Photo/Chutima LalitΜεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών στην Ταϊλάνδη ύστερα από τον ισχυρό σεισμό 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Μιανμάρ την Παρασκευή (28/3) ύστερα απο εντολή της πρωθυπουργού, Πεατονγκτάρν Σιναουάτρα.
Σε μια ανάρτηση στο X, ανέφερε ότι ένα σύστημα προειδοποίησης θα εφαρμοστεί για κινητά τηλέφωνα.
Ακόμη πρόσθεσε ότι το υπουργείο Άμυνας της Ταϊλάνδης και η διοίκηση εσωτερικής ασφάλειας θα αναλάβουν να διασφαλίσουν ότι δεν κινδυνεύουν πολίτες και ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος θα εκτιμήσει τις επιπτώσεις του σεισμού και των μετασεισμών που ενδέχεται να ακολουθήσουν.
Το υπουργείο Υγείας έλαβε επίσης οδηγίες να προετοιμάσει νοσοκομεία και ιατρικές μονάδες έκτακτης ανάγκης σε περιοχές υψηλού κινδύνου.
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ: Από την κόλαση στην… στενωπό - Η εύθραυστη εκεχειρία και ο απρόβλεπτος Νετανιάχου
23:56
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
23:50
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84: Ξέμειναν από ενέργεια οι «Πράσινοι» και γνώρισαν την ήττα
23:39
Στην Τεχεράνη απεσταλμένος του ΟΗΕ για διαβουλεύσεις - Επόμενος σταθμός το Πακιστάν
23:30