«Κλείδωσε» για τις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ για το Κυπριακό
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κόλις Στιούαρτ και ο Ερσίν Τατάρ
AP Photo/Petros KaradjiasΓια τις 2 Απριλίου ορίστηκε η συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.
Την συνάντηση που θα διεξαχθεί στις 9:00 το πρωί θα φιλοξενήσει ο ειδικός αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και Αναπληρωτής Ειδικός Σύμβουλος, Κόλιν Στιούαρτ στην Προστατευόμενη Περιοχή των Ηνωμένων Εθνών στη Λευκωσία.
Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για την πρώτη απευθείας συνάντηση των δύο ηγετών μετά την Άτυπη Διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στο πλαίσιο της νέας δυναμικής που επιχειρείται να αναπτυχθεί στην ειρηνευτική διαδικασία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυπριακό: Χειραψίες, χαμόγελα και... αδιέξοδο - Τα επόμενα βήματα πριν τη νέα συνάντηση
Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε
17:23
Ο Αραγτσί ξανά στο Πακιστάν έχοντας εντολή για νέες διαπραγματεύσεις
17:13
Ρωσικά drone έπεσαν στα εδάφη της Ρουμανίας - Κλήθηκε για εξηγήσεις ο πρέσβης
17:12
Επιβάτες πλοίου τα έκαναν όλα... μούσκεμα όταν άναψαν τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο (vid)
17:01