Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε ναύσταθμο στην Γκάμπια
Σενεγαλέζοι στρατιώτες στην πρτεύουσα Banjul της Γκάμπιας (φωτογραφία αρχείου).
AP Photo/Jerome Delay, FileΈνας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού της Γκάμπιας σκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη δεξαμενής καυσίμων κατά τη διαδικασία ανεφοδιασμού σε ναύσταθμο της Μπάντζουλ, σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων της αφρικανικής χώρας.
Η έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, την ώρα που βυτιοφόρο της εταιρείας Jah Oil εκτελούσε τον μηνιαίο ανεφοδιασμό καυσίμων στον ναύσταθμο, προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά, αναφέρει η ανακοίνωση.
Ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού βρήκε τον θάνατο και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως τραυματίστηκαν επίσης ο οδηγός του βυτιοφόρου και ένας υπάλληλος της Jah Oil.
Έχει διαταχθεί έρευνα για να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Γκάμπιας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσεύχονται για την ανάρρωση των τραυματιών», καταλήγει η ανακοίνωση.
Ζελένσκι για Ιράν: Ένα καθεστώς που έχει σκοτώσει τόσους ανθρώπους δεν αξίζει να υπάρχει
23:51
Ο Μασκ προσφέρει δωρεάν τη δορυφορική υπηρεσία Starlink στο Ιράν
23:43
Αγρότες Αιτωλοακαρνανίας: Έκλεισαν με τα τρακτέρ τους τον κόμβο της Ιόνιας Οδού στο Χαλίκι
23:31
Παραιτείται η Μαρία Καρυστιανού από το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
23:19