Πλήγμα για Τραμπ και Μασκ στο Ουισκόνσιν - Εξελέγη η δημοκρατική υποψήφια στο Ανώτατο Δικαστήριο
H Σούζαν Κρόφορντ που εξελέγη στο Ανώτατο δικαστήριο του Ουισκόνσιν
AP Photo/Kayla WolfΗ δικαστής Σούζαν Κρόφορντ, που είχε την υποστήριξη των Δημοκρατικών, εξελέγη την Τρίτη (1/4) στο Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας Ουισκόνσιν, επιφέροντας πλήγμα στον Ντόναλντ Τραμπ και στον Ίλον Μασκ, που είχαν εμπλακεί ενεργά στην εκστρατεία.
Με περίπου τα τρία τέταρτα των ψήφων συγκεντρωμένων, η Κρόφορντ είχε κερδίσει περίπου το 55% των ψήφων και ο Σίμελ είχε περίπου το 45%, σύμφωνα με το BBC.
Ωστόσο, η Τρίτη κατάφερε να δώσει και ικανοποίηση καθώς διατήρησε δύο έδρες στο Κογκρέσο στις εκλογές που έγιναν στη Φλόριντα.
Η διαδικασία, η πρώτη εκλογική δοκιμασία του Ρεπουμπλικάνου προέδρου και του πολυδισεκατομμυριούχου συμμάχου του, προσέλκυσε την προσοχή όλης της χώρας καθώς ο επικεφαλής εταιρειών όπως η Tesla και η SpaceX δαπάνησε εκατομμύρια δολάρια από την προσωπική του περιουσία για να εκλεγεί ο Μπραντ Σκίμελ στο Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας αυτής των Μεγάλων Λιμνών, ενισχύοντας το συντηρητικό στρατόπεδο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί ο Μασκ μοιράζει επιταγές ενός εκατ. δολαρίων στο Ουισκόνσιν - Οι σημαντικές εκλογές
Γάζα: Πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, από ισραηλινά πλήγματα
23:59
Τραγωδία στη Γαλλία: Δίδυμα αδερφάκια βρέθηκαν νεκρά από αφυδάτωση - Υπό κράτηση οι γονείς
23:50
Μυτιλήνη: Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα ο πρωτοπρεσβύτερος των Ταξιαρχών Μανταμάδου
23:42
Μελόνι: Δεν έχω υιοθετήσει αντιαμερικανική στάση σήμερα, δεν ήμουν υποταγμένη χθες
23:40