Συμμαχία Καναδά - Γερμανίας στη «σκιά» των αμερικανικών δασμών
Ανανεώθηκε:
Κοντέινερ σε τελωνειακό έλεγχο
AP Photo/Martin MeissnerΤην ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων του Καναδά με τη Γερμανία συμφώνησαν ο Καναδός πρωθυπουργός Μαρκ Κάρνεϊ και ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, την ώρα που οι ανακοινώσεις Τραμπ για μαζική επιβολή δασμών δημιουργεί καταιγιστικές εξελίξεις στη διεθνή οικονομία και αναδιατάσσοντας το σκηνικό των συμμαχιών.
«Την ώρα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την κρίση που δημιουργούν οι δασμοί Τραμπ, οι αξιόπιστοι εμπορικοί εταίροι είναι πιο σημαντικοί από ποτέ» έγραψε ο Κάρνεϊ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως εξηγεί το CNNi, o Κάρνεϊ έχει ρίξει τα «δίχτυα» του σε άλλες χώρες ως εναλλακτικούς εμπορικούς εταίρους, σε μια προσπάθεια να μειώσει την εξάρτηση του Καναδά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δασμοί Τραμπ: Ξεκινούν απολύσεις σε εργοστάσια αυτοκινήτων σε Καναδά, Μεξικό και ΗΠΑ
SPONSORED
Οι τέσσερις τρόποι με τους οποίους η ποδηλασία βελτιώνει την υγεία του εγκεφάλου
14:48
Εύβοια: Σε ετοιμότητα για καταγραφή ζημιών από τους σεισμούς - Περιπολίες από την Πυροσβεστική
14:28
Βίντεο από τους σεισμούς στην Εύβοια: Η στιγμή της ισχυρής δόνησης των 5,2 Ρίχτερ
14:23
Αυτά είναι ευρήματα από τα 2 σπίτια του 37χρονου Παλαιστίνιου σε Κρήτη, Πατήσια - Δείτε φωτογραφίες
14:07