Γάζα: Τουλάχιστον 31 νεκροί και 100 τραυματίες σε βομβαρδισμό σχολείου όπου ζούσαν εκτοπισμένοι
Τουλάχιστον 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορικό βομβαρδισμό σε ένα σχολείο που είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι, στην Πόλη της Γάζας ανακοίνωσε η υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας της Γάζας.
«Είκοσι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 100 τραυματίστηκαν από την ισραηλινή επίθεση στο σχολείο Νταρ αλ Άρκαμ, στη συνοικία Αλ Τούφα, στη βορειοανατολική Γάζα», είπε ο Μαχμούντ Μπασάλ, ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας.
Νωρίτερα, ο Μπασάλ είχε κάνει λόγο για 19 νεκρούς.
Ο ισραηλινός στρατός από την πλευρά του υποστήριξε ότι εξαπέλυσε ένα αεροπορικό πλήγμα σε «ένα κέντρο διοίκησης της Χαμάς» στην Πόλη της Γάζας. Αυτό το «κέντρο διοίκησης» το χρησιμοποιούσαν «τρομοκράτες για να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών και στρατιωτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ένοπλες δυνάμεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε έρευνα για πυρά κατά ασθενοφόρων στη Γάζα με 15 νεκρούς
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30
Σουηδία: Ρωσία, Ιράν και Κίνα οι τρεις μεγάλες απειλές για τη χώρα
23:59
Ζελένσκι για Ιράν: Ένα καθεστώς που έχει σκοτώσει τόσους ανθρώπους δεν αξίζει να υπάρχει
23:51