Συνομιλίες ΗΠΑ - Ινδίας για επίτευξη συμφωνίας πιθανής αναστολής των δασμών
Η Ινδία δεν σχεδιάζει ν’ ανταποδώσει την επιβολή δασμών κατά της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Τραμπ να επιβάλλει δασμούς 26% στα προϊόντα της που εξάγονται στην αγορά των ΗΠΑ.
Αξιωματούχος της κυβέρνησης στο Νέο Δελχί, μάλιστα, επικαλέστηκε συνομιλίες που διεξάγονται για την επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.
Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι εξετάζει μία ρήτρα στο εκτελεστικό διάταγμα της επιβολής των αμερικανικών δασμών του Τραμπ που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πιθανής αναστολής των δασμών για εμπορικούς εταίρους οι οποίοι «κάνουν σημαντικά βήματα για τη θεραπεία μη ανταποδοτικών εμπορικών διακανονισμών», δήλωσε ανώνυμα ο Ινδός αξιωματούχος, καθώς οι διμερείς συνομιλίες είναι εμπιστευτικές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
«Καμπανάκι» για 450 πρατηριούχους - Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο έως 15.000 ευρώ και αποκλεισμό
17:21
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΔΕΣΦΑ: Αύξηση 12,72% στη ζήτηση φυσικού αερίου το πρώτο 9μηνο 2026
17:09
ΚΟΣΜΟΣ
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δείτε την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να ζητά την παραίτηση της
17:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επέστρεψαν στην Ελλάδα 22 αρχαιότητες από το Ισραήλ - Μενδώνη: «Θεμελιώδης ευθύνη η προστασία τους»
16:51
ΕΛΛΑΔΑ