Χιλή: Τραγικός θάνατος δύο νεαρών πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα - Κατέρρευσε κιγκλίδωμα
Από τα επεισόδια στο γήπεδο που στοίχισε τις ζωές δύο νέων
AP Photo/Esteban Felix)Σοκ προκαλεί ο θάνατος δύο νεαρών ατόμων εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, σε γήπεδο στο Σαντιάγο της Χιλής, λίγη ώρα πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα.
Πρόκειται για έναν 13χρονο και έναν 18χρονο που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια σοβαρών επεισοδίων πριν το ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της τοπικής Κόλο Κόλο και της βραζιλιάνικης Φορταλέζα.
Τα δύο θύματα ήταν 13 και 18 ετών και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο οι νεαροί έχασαν τη ζωή τους, σε σοβαρά επεισόδια έξω από το «Μονιμεντάλ», που ξέσπασαν όταν εκατοντάδες οπαδοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία και προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν πως κατέρρευσε ένα κιγκλίδωμα, επικράτησε πανικός και αρκετός κόσμος ποδοπατήθηκε.
Δεκάδες τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία της πρωτεύουσας της χώρας.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Ιανουαρίου)
06:30
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
06:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00