«Ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση»: Η αντίδραση του Λευκού Οίκου για τις συνομιλίες με Ιράν
Ο απεσταλμένο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Μέση Ανατολή, Στιβ Γουίτκοφ ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αράγκτσι
AP Photos Stringer, Mark SchiefelbeinΤις συνομιλίες του απεσταλμένου του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ και του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αράγκτσι για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης την επόμενη εβδομάδα επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωσή του.
Στη σχετική ανακοίνωση η Ουάσινγκτον χαρακτηρίζει τις συνομιλίες για τα πυρηνικά ένα «βήμα προς τα εμπρός για την επίτευξη αμοιβαίας επωφελούς αποτελέσματος» και ενημέρωσε πως «η άμεση επικοινωνία» ήταν «πολύ θετική και εποικοδομητική».
Ο Γουίτκοφ «υπογράμμισε στον κ. Αράγκτσι ότι είχε οδηγίες από τον Πρόεδρο Τραμπ να επιλύσει τις διαφορές των δύο εθνών μας μέσω διαλόγου και διπλωματίας, εάν αυτό είναι δυνατό».
Ο Λευκός Οίκος είπε ότι οι δύο πλευρές σχεδιάζουν να συναντηθούν ξανά το επόμενο Σάββατο (19/4).
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00