Ουκρανία: Τουλάχιστον 20 οι νεκροί από ρωσικό πυραυλικό πλήγμα
Συντρίμμια από κτήρια μετά από επίθεση ρωσικού drone στο Κίεβο της Ουκρανίας
AP Photo/Oksana JohannessonΠάνω από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικό πυραυλικό πλήγμα στην πόλη Σούμι της βόρειας Ουκρανίας, δήλωσε ο ασκών χρέη δημάρχου της πόλης Άρτεμ Κόμπζαρ.
«Οι Ρώσοι χτύπησαν την πόλη Σούμι με πυραύλους, σκοτώνοντας αμάχους», ανέφερε ο Αντρίι Γέρμακ, προσωπάρχης του Ουκρανού προέδρου, σε ανάρτηση στο Χ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έκανε λόγο για «δεκάδες νεκρούς και τραυματίες» από το ρωσικό πυραυλικό πλήγμα στο Σούμι.
Ρωσική επίθεση με drone
Μονάδες της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 43 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) από τα 55 που εκτόξευσε η Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας με στόχο περιοχές της βόρειας, νότιας και κεντρικής Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία.
Σε ανάρτησή της στο Telegram, η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία δεν διευκρίνισε, ωστόσο, τι συνέβη στα υπόλοιπα drones.
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00
Υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας: Ποιοι κλάδοι θα δουν αυξήσεις μισθών
01:00