Το αντιπολεμικό μήνυμα των Green Day για την Παλαιστίνη στο φεστιβάλ Coachella
Η Μπίλι Τζο Άμστρονγκ των Green Day στο Φεστιβάλ Coachella
Amy Harris/Invision/APΤους στίχους από το «Jesus of Suburbia» τροποποίησαν οι Green Day κατά τη συναυλία τους στο φεστιβάλ Coachella στέλνοντας ένα αντιπολεμικό μήνυμα για τα παιδιά που σκοτώνονται από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Παλαιστίνη.
Κατά την εκτέλεση του τραγουδιού, ο τραγουδιστής Μπίλι Τζο Άμστρονγκ τραγούδησε: «Runnin' away from pain, like the kids from Palestine / Tales from another broken home», που σημαίνει «τρέχεις μακριά από τον πόνο, όπως τα παιδιά από την Παλαιστίνη / Ιστορίες από ένα διαλυμένο τόπο».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Green Day μετατρέπουν τη μουσική τους σε πολιτική πράξη. Όπως εξηγεί το Variety «η μουσική τους είναι μια πράξη αντίστασης, όπως συνολικά και η πανκ σκηνή, που διαμόρφωσε τον ήχο και την ταυτότητά τους».
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ συνδέουν την παροχή εγγυήσεων ασφαλείας με την παραχώρηση του Ντονμπάς στη Ρωσία
10:08
Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος γίνεται η αφετηρία για μια καλοκαιρινή απόδραση στην Τήνο
10:00
Αθώα δήλωσε στο δικαστήριο η γυναίκα που άνοιξε πυρ κατά του σπιτιού της Ριάνα στο Λος Άντζελες
09:57
Αποκαταστάθηκε η πρόσβαση στην πλατφόρμα του X
09:56