Το αντιπολεμικό μήνυμα των Green Day για την Παλαιστίνη στο φεστιβάλ Coachella
Η Μπίλι Τζο Άμστρονγκ των Green Day στο Φεστιβάλ Coachella
Amy Harris/Invision/APΤους στίχους από το «Jesus of Suburbia» τροποποίησαν οι Green Day κατά τη συναυλία τους στο φεστιβάλ Coachella στέλνοντας ένα αντιπολεμικό μήνυμα για τα παιδιά που σκοτώνονται από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Παλαιστίνη.
Κατά την εκτέλεση του τραγουδιού, ο τραγουδιστής Μπίλι Τζο Άμστρονγκ τραγούδησε: «Runnin' away from pain, like the kids from Palestine / Tales from another broken home», που σημαίνει «τρέχεις μακριά από τον πόνο, όπως τα παιδιά από την Παλαιστίνη / Ιστορίες από ένα διαλυμένο τόπο».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Green Day μετατρέπουν τη μουσική τους σε πολιτική πράξη. Όπως εξηγεί το Variety «η μουσική τους είναι μια πράξη αντίστασης, όπως συνολικά και η πανκ σκηνή, που διαμόρφωσε τον ήχο και την ταυτότητά τους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι Massive Attack απέρριψαν το Coachella λόγω περιβαλλοντικών επιπτώσεων
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30