Στις 5 Μαΐου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ - Eν αναμονή ο ορισμός Προσωπικού Απέσταλμένου του ΟΗΕ
O Nίκος Χριστοδουλίδης (αριστερά) και ο Ερσίν Τατάρ στη συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου.
AP PhotoH επόμενη συνάντηση Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ θα γίνει στις 5 Μαΐου, όπως ανέφερε σήμερα ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ερωτηθείς αν υπάρχουν νεότερα σχετικά με τον ορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, είπε ότι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΗΕ, προσθέτοντας ότι η τελευταία πληροφόρηση ήταν ότι γίνεται η απαραίτητη εσωτερική τεχνική διεκπεραίωση στον ΟΗΕ.
«Προσβλέπω στη συνάντηση που θα έχω, αλλά και την ανακοίνωση από πλευράς των Ηνωμένων Εθνών και την κάθοδο στην Κύπρο», είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα για να αρχίσουμε την ουσιαστική συζήτηση έτσι ώστε να προετοιμαστούμε και ενόψει και της συνάντησης τέλη Ιουλίου, της διευρυμένης διάσκεψης που θα καλέσει ο Γενικός Γραμματέας, κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΗΕ: Να αξιοποιήσουν τη θετική δυναμική Χριστοδουλίδης και Τατάρ
Μέτσολα για Κύπρο: Να μετατρέψουμε την ευκαιρία σε ελπίδα - Η Ευρώπη βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας
«Ενεργή Μάχη»: Ενίσχυση έως 3.000 ευρώ στους εθελοντές πυροσβέστες - Αυξάνεται το όριο ηλικίας
19:50
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27