Βόρεια Μακεδονία: Κατέληξε ένας ακόμη τραυματίας από την πυρκαγιά στο Κότσανι - Στους 62 οι νεκροί
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφίες με τα θύματα της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο στο Κότσανι της Βόρειας Μακεδονίας στις 16 Μαρτίου 2025.
AP Photo/Armin DurgutΈνας ακόμη σοβαρά τραυματίας από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 16 Μαρτίου, σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης Κότσανι στη Βόρεια Μακεδονία, κατέληξε σήμερα (17/04), ανεβάζοντας τον μέχρι στιγμής αριθμό των νεκρών στους 62.
Το υπουργείο υγείας της Βόρειας Μακεδονίας γνωστοποίησε πως ο 24χρονος ασθενής που κατέληξε νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου, στη Σερβία, και τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ιδιαίτερα, λόγω και δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα (CO) που είχε εισπνεύσει όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο νυχτερινό κέντρο το μοιραίο βράδυ της 16ης Μαρτίου 2025.
Οι εισαγγελικές Αρχές της Βόρειας Μακεδονίας έχουν ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος περίπου 50 ατόμων που φέρονται να έχουν εμπλοκή στη λειτουργία του μοιραίου κλαμπ, το οποίο λειτουργούσε με πλαστογραφημένη άδεια και δεν τηρούσε τους όρους ασφαλείας.
Ρεκόρ Γκίνες: Το «White Christmas» είναι το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών
16:02
Πολωνικά πολεμικά αναχαίτισαν ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος επάνω από την Βαλτική
15:48
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22