Η ανάρτηση Τραμπ πριν από τη συνάντησή του με Μελόνι: «Κάθε έθνος ζητά συνάντηση»
<p>Ο Ντόναλντ Τραμπ</p>
EPA/Al Drago / POOL / ΑΠΕ ΜΠΕΛίγο πριν την συνάντησή του με την ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες συνομιλίες του με ξένους αξιωματούχους μετά την επιβολή δασμών στις εισαγωγές στις ΗΠΑ.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social, ο Τραμπ ανέφερε ότι χθες είχε «μια πολύ παραγωγική συνομιλία» με την Πρόεδρο του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ.
Αναφέρθηκε επίσης στην «πολύ παραγωγική συνάντηση» με εμπορικούς εκπροσώπους «ανώτατου επιπέδου» από την Ιαπωνία, αλλά και στην συνάντησή του σήμερα, με την Τζόρτζια Μελόνι.
«Κάθε έθνος, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, θέλει συνάντηση! Σήμερα, η Ιταλία!» έγραψε.
Αναλυτικά η ανάρτηση Τραμπ:
«Είχα μια πολύ παραγωγική συνομιλία με τον Πρόεδρο του Μεξικού χθες. Ομοίως, συναντήθηκα με τους Ιάπωνες Εμπορικούς Αντιπροσώπους ανώτατου επιπέδου. Ήταν μια πολύ παραγωγική συνάντηση. Κάθε έθνος, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, θέλει συνάντηση! Σήμερα, Ιταλία!
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκληρή η απάντηση της Ευρώπης στους δασμούς Τραμπ - Ο γόρδιος δεσμός που καλείται να λύσει η Μελόνι
Στο πλευρό του Τζερόμ Πάουελ η Κριστίν Λαγκάρντ μετά την επίθεση Τραμπ στον πρόεδρο της Fed
Τραμπ για πρόεδρο FED: «Θα έπρεπε να είχε μειώσει από καιρό τα επιτόκια»
Δασμοί: Οι ΗΠΑ θέλουν συμφωνία με την Ιαπωνία εντός 90 ημερών εκτιμά το Τόκιο
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10