Εκρήξεις αναφέρθηκαν στο ελεγχόμενο από τη Ρωσία Ντονέτσκ
Εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα στο ελεγχόμενο από τη Ρωσία Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας εν μέσω μιας πασχαλινής κατάπαυσης του πυρός που κηρύχθηκε από το Κρεμλίνο, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τοπικές «υπηρεσίες», μετέδωσε ότι τουλάχιστον τρεις εκρήξεις ακούσθηκαν στην πόλη, η οποία βρίσκεται από το 2014 υπό ρωσικό έλεγχο.
Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε επίσης ότι τουλάχιστον τρεις εκρήξεις ακούσθηκαν στην πόλη μετά τις 09:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), επικαλούμενο δημοσιογράφο του στην περιοχή.
Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως τις πληροφορίες αυτές από ανεξάρτητη πηγή.
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε χθες, Μεγάλο Σάββατο, μια μονοήμερη κατάπαυση του πυρός για την ημέρα του Πάσχα στην Ουκρανία, όμως το Κίεβο ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τα πυρά πυροβολικού και απηύθυνε έκκληση για να υπάρξει και να παραταθεί μια αληθινή διακοπή των εχθροπραξιών.
CNNi:Ο Τραμπ αναμένεται να ορίσει τον Τζέι Κλέιτον «τσάρο» της Τεχνητής Νοημοσύνης
18:21
Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές του Μαζωνάκη: Οι καταθέσεις για τον πανικό στο ιατρείο
18:14
Μολδαβία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Κισινάου λόγω απειλής για βόμβα
18:11
Live η ομιλία Μητσοτάκη στην τελετή για την ένταξη του Ολύμπου στα μνημεία της UNESCΟ
18:00