Πέθανε ο πάπας Φραγκίσκος - Η ανακοίνωση του Βατικανού
Ο πάπας Φραγκίσκος
AP Photo/Alessandra TarantinoΤην τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) ο πάπας Φραγκίσκος, όπως ανακοίνωσε ο καρδινάλιος Κέβιν Φάρελ.
«Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, με βαθιά λύπη πρέπει να ανακοινώσω τον θάνατο του Αγίου Πατέρα μας Φραγκίσκου. Στις 7:35 σήμερα το πρωί, ο Επίσκοπος της Ρώμης, Φραγκίσκος, επέστρεψε στο σπίτι του Κυρίου. Ολόκληρη η ζωή του ήταν αφιερωμένη στην υπηρεσία του Κυρίου και της Εκκλησίας του» είπε ο Φάρελ στην ανακοίνωση.
«Με απέραντη ευγνωμοσύνη για το παράδειγμά του ως αληθινού μαθητή του Κυρίου Ιησού, επαινούμε την ψυχή του Πάπα Φραγκίσκου στην απέραντη ελεήμονα αγάπη του Ενός και Τριαδικού Θεού».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε ο πάπας Φραγκίσκος, ο «πολιτικός ποντίφικας» που ήθελε να αλλάξει την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
ΕΛΛΑΔΑ
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
TECH
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρωτικοί έλεγχοι της τροχαίας για αλκοτέστ – Εντοπίστηκαν 87 παραβάτες σε 7.000 ελέγχους
14:56
ΕΛΛΑΔΑ