Ο Τραμπ θα παρευρεθεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
(Pool via AP)Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη.
«Η Μελάνια και εγώ θα πάμε στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου, στη Ρώμη» ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social.
«Αναπαύσου εν ειρήνη»
«Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο», ανέφερε νωρίτερα με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αποτίοντας φόρο τιμής στον Ποντίφικα, ο οποίος πέθανε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, σε ηλικία 88 ετών.
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή που έκανε στο Truth Social για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου συμπλήρωσε: «Ο Θεός να τον ευλογεί και όλους όσους τον αγάπησαν!».
Αντίστοιχα νωρίτερα είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Λευκού Οίκου για τον πάπα Φραγκίσκο. «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» ανέφερε ο Λευκός Οίκος με την ανάρτηση να συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχε ο Πάπας Φραγκίσκος με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάπας Φραγκίσκος: «Να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» λέει η διαθήκη του - Χιλιάδες πιστοί στο Βατικανό
Εγκεφαλικό επεισόδιο η αιτία θανάτου του πάπα Φραγκίσκου
SPONSORED
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Στα 94,38 δολάρια το Brent - «Σήμα κινδύνου» λόγω αποθεμάτων
07:49
Συντριβή αμερικανικού ελικοπτέρου Apache κοντά στα Στενά του Ορμούζ - Σώο το πλήρωμα
07:43
Ο πόλεμος, οι νουθεσίες και η μέρα της μαρμότας
07:40
Δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται σήμερα με τις τοποθετήσεις συνηγόρων επί της εισαγγελικής πρότασης
07:32