Ο Τραμπ θα παρευρεθεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
(Pool via AP)Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη.
«Η Μελάνια και εγώ θα πάμε στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου, στη Ρώμη» ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social.
«Αναπαύσου εν ειρήνη»
«Αναπαύσου εν ειρήνη Πάπα Φραγκίσκο», ανέφερε νωρίτερα με ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ αποτίοντας φόρο τιμής στον Ποντίφικα, ο οποίος πέθανε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, σε ηλικία 88 ετών.
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή που έκανε στο Truth Social για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου συμπλήρωσε: «Ο Θεός να τον ευλογεί και όλους όσους τον αγάπησαν!».
Αντίστοιχα νωρίτερα είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Λευκού Οίκου για τον πάπα Φραγκίσκο. «Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» ανέφερε ο Λευκός Οίκος με την ανάρτηση να συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχε ο Πάπας Φραγκίσκος με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάπας Φραγκίσκος: «Να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» λέει η διαθήκη του - Χιλιάδες πιστοί στο Βατικανό
Εγκεφαλικό επεισόδιο η αιτία θανάτου του πάπα Φραγκίσκου
Πάσχα 2026: Στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ποντάρουν οι ξενοδόχοι
08:03
Ρουκέτες της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ λόγω της «παραβίασης της κατάπαυσης του πυρός»
07:59
Άνοδος στο Brent λόγω αβεβαιότητας για την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν
07:52
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο Γογλοθάς «μετοίκισε» στον Λίβανο
07:45