Γερμανία: Πρόσφυγας πέταξε τα παιδιά του από το παράθυρο επειδή η γυναίκα του «δεν τον άκουγε πια»
Ένας Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία δικάζεται επειδή πέταξε τα τρία παιδιά του από το παράθυρο του πρώτου ορόφου στο συγκρότημα κατοικιών για πρόσφυγες όπου έμενε.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το έκανε αυτό επειδή η γυναίκα του ήθελε «περισσότερη ελευθερία».
Στη δίκη που ξεκίνησε την Τρίτη στη Βόννη και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα στη Γερμανία ο 36χρονος Σύρος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η πράξη του είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο κόρες του (ηλικίας επτά και ενός έτους) και ο πεντάχρονος γιος του.
Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA) όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι του τον Φεβρουάριο ύστερα από το περιστατικό ομολόγησε την πράξη του και είπε πως πυροδοτήθηκε από οργή για τη γυναίκα του.
To κατηγορητήριο αναφέρει πως ο Σύρος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η σύζυγος του «δεν αποδέχονταν πλέον το ρόλο της στο σπίτι και δεν ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες του».
SPONSORED
Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ΑΣΕΠ για κατάταξη υποψηφίων εκπαιδευτικών - Πότε λήγει η προθεσμία
00:30
Νέα Υόρκη: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στο Μετρό - Προετοιμάζονται για «χάος» οι επιβάτες
23:59
Σοβαρό τροχαίο στην Ελευσίνα: Δύο τραυματίες και ακόμα ένας χωρίς τις αισθήσεις του
23:55