Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε την έφεση για την αστυνομική του προστασία στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε την έφεσή του κατά της απόφασης που απέρριψε την ένστασή του σχετικά με το επίπεδο αστυνομικής προστασίας που λαμβάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Όπως αναφέρει το Sky News, ενώ τα προσωπικά επιχειρήματα του Δούκα του Σάσεξ ήταν «δυνατά και συγκινητικά», κατέληξε στο συμπέρασμα, έχοντας μελετήσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ότι «δεν θα μπορούσα να πω ότι το αίσθημα παραπόνου του Δούκα μεταφράστηκε σε νομικό επιχείρημα για την αμφισβήτηση της απόφασης Ravec».
Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή έφεση αφορούσε το κατά πόσον η Ravec, η Εκτελεστική Επιτροπή για την Προστασία των Βασιλικών Ομάδων και των Δημόσιων Προσώπων, είχε κάνει σφάλμα διαδικασίας κατά την αξιολόγηση της άρσης της πρόσθετης προστασίας του Πρίγκιπα Χάρι.
«Το συμπέρασμα, κατά την κρίση μου, με το οποίο συμφώνησαν οι συνάδελφοί μου Λόρδος Δικαστής Μπιν και Λόρδος Δικαστής Έντιθ, ήταν ότι η έφεση του Δούκα του Σάσεξ θα απορριφθεί», προσθέτει ο Σερ Βος.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στοχεύει ξανά το ρωσικό αργό με νέο, ευρύ σχέδιο κυρώσεων
23:28
ΗΠΑ: Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες
23:19
ΗΠΑ: Στις 8 Ιουνίου η δίκη του Λουίτζι Ματζιόνι για τον φόνο του CEO της UnitedHealthcare
23:13
ΗΠΑ και Ιράν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων: Η άρνηση, οι κυρώσεις και οι ελπίδες
23:02