Φιλιππίνες: Δύο νεκροί από σύγκρουση οχήματος στην είσοδο του αεροδρομίου στη Μανίλα
To όχημα που προσέκρουσε στην είσοδο του αεροδρομίου της Μανίλα
AP Photo/Aaron FavilaΔύο άνθρωποι σκοτώθηκαν - μεταξύ τους ένα τετράχρονο κορίτσι - όταν αυτοκίνητο την Κυριακή (4/5) προσέκρουσε στην είσοδο του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίνοϊ Ακίνο της Μανίλα στις Φιλιππίνες.
Πολλοί είναι όμως ακόμη οι τραυματίες, όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός των Φιλιππίνων. Το αεροδρόμιο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το «τροχαίο ατύχημα» συνέβη, όταν ένα αυτοκίνητο διέσχισε το εξωτερικό κιγκλίδωμα και έπεσε στον διάδρομο κοντά στην είσοδο του τερματικού σταθμού 1 του αερολιμένα.
«Κατανοούμε την ανησυχία που έχει προκαλέσει το περιστατικό αυτό, ειδικά καθώς οι εικόνες έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προτρέπουμε το κοινό να μην κάνει εικασίες και να περιμένει επαληθευμένες ενημερώσεις, οι οποίες θα εκδοθούν μόλις γίνουν διαθέσιμες» ανέφερε η NAIA σε ανακοίνωσή της.
Χειροπέδες σε πατέρα και γιο για διακίνηση κοκαΐνης - Τι βρέθηκε στο μαγαζί που εργάζονταν
10:58
Σάντσεθ για αναφορές αμερικανικών αντιποίνων λόγω Ιράν: «Δίνουμε σημασία σε επίσημες θέσεις» (vid)
10:55
Συνελήφθη 55χρονος στη Θεσσαλονίκη - Έβαλε μαύρη ταινία στην πινακίδα του οχήματός του
10:52
Καμπανάκι Τσελέντη για θαλάσσιο σεισμικό κύμα στο Λασίθι: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»
10:47