Φιλιππίνες: Δύο νεκροί από σύγκρουση οχήματος στην είσοδο του αεροδρομίου στη Μανίλα
To όχημα που προσέκρουσε στην είσοδο του αεροδρομίου της Μανίλα
AP Photo/Aaron FavilaΔύο άνθρωποι σκοτώθηκαν - μεταξύ τους ένα τετράχρονο κορίτσι - όταν αυτοκίνητο την Κυριακή (4/5) προσέκρουσε στην είσοδο του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίνοϊ Ακίνο της Μανίλα στις Φιλιππίνες.
Πολλοί είναι όμως ακόμη οι τραυματίες, όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός των Φιλιππίνων. Το αεροδρόμιο σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι το «τροχαίο ατύχημα» συνέβη, όταν ένα αυτοκίνητο διέσχισε το εξωτερικό κιγκλίδωμα και έπεσε στον διάδρομο κοντά στην είσοδο του τερματικού σταθμού 1 του αερολιμένα.
«Κατανοούμε την ανησυχία που έχει προκαλέσει το περιστατικό αυτό, ειδικά καθώς οι εικόνες έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προτρέπουμε το κοινό να μην κάνει εικασίες και να περιμένει επαληθευμένες ενημερώσεις, οι οποίες θα εκδοθούν μόλις γίνουν διαθέσιμες» ανέφερε η NAIA σε ανακοίνωσή της.
Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ - Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
21:30
Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα σε απόσταση λίγων μέτρων στην Αχαρνών
21:18
Νέα επιχείρηση διάσωσης 142 ανθρώπων στη Γαύδο - Μεταφέρθηκαν στην Αγυιά
21:10
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56