Τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Τατάρ στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα κατεχόμενα
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Ερσίν Τατάρ
AP Photo/Petros KaradjiasΜε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ συναντήθηκε την Δευτέρα (5/5) ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δύο μόλις 24ωρα αφότου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετέβη στα κατεχόμενα.
Τους δύο ηγέτες υποδέχτηκε ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ.
- Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: «Η μαμά πατρίδα Τουρκία δίπλα στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»
«Αν υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχουν σήμερα πολλά που μπορούν να ανακοινωθούν. Πηγαίνω όπως πάντα με θετική προδιάθεση» δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνοντας στο Λήδρα Πάλας.
«Υποσχεθήκαμε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ ότι πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού» συμπλήρωσε, σύμφωνα με το philenews.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: «Η μαμά πατρίδα Τουρκία δίπλα στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»
Κλειστά σχολεία σε Λάρισα, Καρδίτσα και Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας Erminio
09:51
Στις ανεπτυγμένες αγορές το Χρηματιστήριο Αθηνών - Τι σημαίνει η αναβάθμιση «ορόσημο» από τον MSCI
09:46
Νέα Mercedes GLE με AI και καινούργια γκάμα κινητήρων
09:41
Δίκη για τα Τέμπη: Ανέβηκαν στην έδρα οι δικαστές - Ένταση με δικηγόρους και συγγενείς
09:37