Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη - Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης
Καπνοί υψώνονται από επίθεση στην Σαναά της Υεμένης AP Photo/Osamah Abdulrahman
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επίθεση του Ισραήλ κοντά στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Σαναά της Υεμένης.
«Πριν από λίγο, μαχητικά αεροσκάφη των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων έπληξαν και διέλυσαν τις υποδομές των Χούθι στο κύριο αεροδρόμιο της Σαναά, θέτοντας το εκτός λειτουργίας», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του την Τρίτη, προσθέτοντας ότι επλήγησαν επίσης αρκετοί μεγάλοι σταθμοί παραγωγής ενέργειας στην περιοχή της Σαναά.
Νωρίτερα το Ισραήλ κάλεσε τους αμάχους να απομακρυνθούν «αμέσως» από την περιοχή του αεροδρομίου της πρωτεύουσας Σαναά της Υεμένης, την επομένη ενός πρώτου ισραηλινού πλήγματος στην Υεμένη σε αντίποινα για την εκτόξευση πυραύλου από τους αντάρτες Χούθι στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ.
«Σας καλούμε να απομακρυνθείτε αμέσως από την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο κα να φροντίσετε ώστε όποιος βρίσκεται εκεί κοντά να κάνει το ίδιο και να απομακρυνθεί από τη ζώνη. Αν δεν απομακρυνθείτε, μπορεί να κινδυνεύσετε», έγραψε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στα αραβικά Αβιτσάι Αντράι, σε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ψευδοπροφήτης προέβλεπε καταστροφή του κόσμου τα Χριστούγεννα – Οργισμένοι πιστοί έκαψαν την κιβωτό του (vids)
23:59
Δύο Γάλλοι πολίτες μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50 στην Τουρκία
23:50
Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων - 1 νεκρός και 26 τραυματίες
23:41
Λωρίδα της Γάζας: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
23:30