Πακιστάν: Ανακοίνωσε ότι σκότωσε «40 με 50 Ινδούς στρατιώτες»
Πακιστανική παραστρατιωτική περίπολος σε περιοχή κοντά στο σημείο που πιθανολογείται ινδική πυραυλική επίθεση, στο Muridke
AP Photo/K.M. Chaudary)Περίπου 40 με 50 Ινδούς στρατιώτες ανακοίνωσε πως σκότωσε το Πακιστάν στα σύνορα των δύο χωρών, με την κατάσταση στο Κασμίρ να παραμένει τεταμένη.
Σύμφωνα με το βρετανικό Skynews, ο υπουργός Πληροφοριών του Πακιστάν, ανέφερε ότι η χώρα του ανατίναξε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ινδίας.
Νωρίτερα, ανταποκριτής του Sky News έκανε λόγο για σφοδρούς βομβαρδισμούς τις τελευταίες δύο ημέρες κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου.
Πακιστάν: Καταρρίψαμε 12 ινδικά drones
Το Πακιστάν ανακοίνωσε νωρίτερα ότι κατέρριψε 12 ινδικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Είχαν προηγηθεί τα πυραυλικά πλήγματα της Ινδίας εναντίον διάφορων περιοχών του Πακιστάν, που επέτειναν την ανησυχία για το ενδεχόμενο γενίκευσης της σύγκρουσης των δυο πυρηνικών δυνάμεων.
Η σκληρή ρητορική Ερντογάν και η τουρκική ενόχληση για την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
09:38
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Λος Άντζελες λόγω κινδύνου πλημμυρών τα Χριστούγεννα (vid)
09:25
ΗΠΑ: Στο Αρκάνσας ο τυχερός της λοταρίας που κέρδισε 1,8 δισ. δολάρια στο Powerball
09:14
Οι 10 ταινίες που σημάδεψαν το 2025: Από τον «Φρανκενστάιν» έως το «One Battle After Another»
09:01