Συναγερμός από την αμερικανική Πρεσβεία στο Κίεβο: Σημαντική αεροπορική επίθεση τις επόμενες ημέρες
Η αμερικανική πρεσβείας στο Κίεβο
AP Photo/Efrem Lukatsky, FileΣε συναγερμό έθεσε την Ουκρανία η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο, καθώς ανακοίνωσε ότι έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια δυνητικά σημαντική αεροπορική επίθεση που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με το reuters, οι ΗΠΑ αναφέρουν ότι η επίθεση θα είναι «σημαντική» και δίνουν οδηγίες στους ανθρώπους να είναι έτοιμοι να βρουν καταφύγιο.
Αναλυτικά, «Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια δυνητικά σημαντική αεροπορική επίθεση που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή τις επόμενες ημέρες», ανέφερε η πρεσβεία στον ιστότοπό της.
«Η Πρεσβεία, όπως πάντα, συνιστά στους πολίτες των ΗΠΑ να είναι έτοιμοι να καταφύγουν αμέσως σε περίπτωση που ανακοινωθεί αεροπορικός συναγερμός».
Ιράκ: Ανέλαβε πλήρως τον έλεγχο της βάσης Αΐν αλ-Άσαντ μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων
23:58
Συρία: Η Ουάσινγκτον καλεί σε παύση επιθέσεων σε πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους
23:48
ΗΠΑ: Το υπ. Δικαιοσύνης ζητά από δικαστή να απορρίψει αίτημα ειδικού επιτρόπου για τα αρχεία Έπσταϊν
23:38
Μαρία Κορίνα Ματσάδο: Σε βίντεο η τολμηρή απόδρασή της από τη Βενεζουέλα
23:37