Έκκληση για αποκλιμάκωση στο Κασμίρ - Επικοινωνία Ρούμπιο με τον αρχηγό του πακιστανικού στρατού
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο.
AP Photo/Jacquelyn MartinΟ υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, συνομίλησε με τον αρχηγό του στρατού του Πακιστάν, στρατηγό Ασίμ Μουνίρ, και κάλεσε τόσο το Πακιστάν όσο και την Ινδία να βρουν τρόπους για αποκλιμάκωση της κατάστασης.
Ο Ρούμπιο προσέφερε επίσης τη βοήθεια των ΗΠΑ για την έναρξη εποικοδομητικών συνομιλιών, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές συγκρούσεις, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, χθες Παρασκευή (09/05).
Το Πακιστάν ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Ινδίας νωρίς το Σάββατο, στοχεύοντας πολλαπλές βάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας αποθήκης πυραύλων στη βόρεια Ινδία, καθώς οι γείτονες συνεχίζουν τις χειρότερες μάχες τους εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.
«Ενεργή Μάχη»: Ενίσχυση έως 3.000 ευρώ στους εθελοντές πυροσβέστες - Αυξάνεται το όριο ηλικίας
19:50
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27