Φαρμακερά βέλη Ζαχάροβα σε Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ: «Εξαρτημένοι, τυχάρπαστοι»
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα
AP Photo/Alexander ZemlianichenkoBαρείς χαρακτηρισμούς για τους προέδρους Γαλλίας, Βρετανίας και Γερμανίας, χρησιμοποιεί η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αποκαλώντας τους «εξαρτημένους τυχάρπαστους» με αφορμή την συνάντησή τους με τον Ζελένσκι.
Μάλιστα η Μαρία Ζαχάροβα για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της και να αποδείξει ότι είναι αναξιόπιστοι, έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο telegram που δείχνει τους τρεις Ευρωπαίους ηγέτες Μακρόν, Μερτς και Σάρμερ μέσα από το τρένο που τους μετέφερε προς το Κίεβο, να φαίνονται πως κρύβουν αντικείμενα, που μοιάζουν με χαρτί ή φακελάκι και μικρό κουταλάκι, μόλις εμφανίζονται οι δημοσιογράφοι.
«Στο βίντεο: ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και η καγκελάριος της Γερμανίας», γράφει σε ανάρτησή της στο telegram και συνεχίζει:
«Αφού έσπρωξαν τον Ζελένσκι σε μια ακόμη κολασμένη ίντριγκα για να σαμποτάρουν μια διευθέτηση και να συνεχίσουν την αιματοχυσία στην Ευρώπη, όπως στο ανέκδοτο, ο Γάλλος, ο Άγγλος και ο Γερμανός που μπήκαν σε ένα τρένο και άφησαν έναν αναστεναγμό ανακούφισης...».
«Προφανώς, τόσο πολύ που ξέχασαν να κρύψουν τα σύνεργά τους (ένα σακουλάκι και ένα κουτάλι) πριν φτάσουν οι δημοσιογράφοι».
«Η μοίρα της Ευρώπης αποφασίζεται από εξαρτημένους και τυχάρπαστους -με κάθε έννοια της λέξης.
«Απίστευτα πλάνα. Είναι σαν ο ίδιος ο Παντοδύναμος να τραβάει πίσω την κουρτίνα αυτής της βρώμικης συγκέντρωσης, ώστε "όσοι έχουν μάτια να δουν"».
«Το 2022, ρώτησα έναν δυτικό πρέσβη: "Πώς μπορείτε να προμηθεύετε όπλα στον ανισόρροπο ναρκομανή Ζελένσκι; Έχει πάρει κοκαΐνη εδώ και χρόνια!
Και έλαβα την απάντηση: "Ο Ζελένσκι δεν έχει κάνει τίποτα: 'Για την ΕΕ, αυτό είναι φυσιολογικό - πολλοί δυτικοί ηγέτες κάνουν χρήση"».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πεσκόφ σε Ουκρανία: Η εκεχειρία δεν είναι υπογραφή σε χαρτί - Υπάρχουν κρίσιμες λεπτομέρειες
Διπλωματικό «πινγκ πονγκ» για τις ειρηνευτικές συνομιλίες: Τι θέλει ο Πούτιν, τι δίνει ο Ζελένσκι
Ζελένσκι: «Θετική ένδειξη η πρόταση Πούτιν, αλλά πρέπει πρώτα να υπάρξει εκεχειρία στις 12 Μαΐου»
ΗΠΑ: Αναστολή παροχής βίζας μέσω λοταρίας - Τι έγινε με τον δράστη του πανεπιστημίου Μπράουν
19:29
Ρούμπιο: Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες για το ουκρανικό, αλλά ο τερματισμός αργεί ακόμα
19:20
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε σε κλούβα αστυνομίας στο μπλόκο Πλατυκάμπου - Τραυματίστηκε ο συνοδηγός (pic&vid)
19:12
Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 41χρονος με ένταλμα από την Τουρκία για εμπόριο ναρκωτικών και ληστεία
19:04