«Μόλις διαλυθεί το PKK, θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις», δήλωσε ο Ερντογάν
O Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
AP PhotoΟ Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι θα ξεκινήσουν συνομιλίες μεταξύ των πολιτικών για τα εκκρεμή ζητήματα, μόλις το PKK εκπληρώσει την υπόσχεσή της να αφοπλιστεί και να διαλυθεί.
Σε ομιλία του προς τους βουλευτές του κόμματός του, AKP, ο Ερντογάν δήλωσε ότι είναι σημαντικό τα παρακλάδια του PKK στη Συρία και την Ευρώπη να λάβουν επίσης αποφάσεις όπως η κίνηση διάλυσης του PKK.
Επίσης, ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ που ανακοίνωσε την άρση όλων των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας.
Έχω εμπιστοσύνη «στη στήριξη του φίλου μου Τραμπ» σε όσα κάνει η Τουρκία για να μπει τέλος στην ανθρωπιστική τραγωδία στη Γάζα.
ΕΛΛΑΔΑ
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ποιες ώρες είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός απειλεί με κατεδάφιση 25 πολυκατοικίες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Δυτική Όχθη
23:54
ΕΛΛΑΔΑ
Ηλικιωμένες Ρομά προσπάθησαν να περάσουν κοκαΐνη, χάπια και κάνναβη στις φυλακές Χανίων
23:49
ΚΟΣΜΟΣ