Ελβετία: Πάπια καταγράφηκε από κάμερα να σπάει το... όριο ταχύτητας - Εξετάζουν αν το έχει ξανακάνει
Αγριόπαπια (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Sergei GritsΜια πάπια καταγράφηκε σε εικόνα ραντάρ να παραβιάζει το όριο ταχύτητας στην κεντρική Ελβετία και πιθανόν να το έχει κάνει και άλλες φορές σύμφωνα με τις Αρχές.
Η αστυνομία ανέφερε ότι η αγριόπαπια είχε καταγραφεί στην πόλη Κόνιτζ, κοντά στη Βέρνη, να φτάνει τα 52 χλμ./ώρα σε μια ζώνη με όριο ταχύτητας 30 χλμ./ώρα.
Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι εντόπισαν την πάπια που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κατά την αξιολόγηση εικόνων από τις 13 Απριλίου.
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία μιας πάπιας που τραβήχτηκε την ίδια ημερομηνία να φτάνει την ίδια ταχύτητα στο ίδιο σημείο το 2018.
Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι η πάπια που μοιάζει με αυτή που έπεσε τον περασμένο μήνα θα μπορούσε να είναι η ίδια με την ένοχη.
Οι κάμερες ταχύτητας ελέγχονται κάθε χρόνο και οι εικόνες που έχουν ληφθεί σφραγίζονται, σύμφωνα με τις αρχές.
Η αστυνομία εξέτασε το ενδεχόμενο η τελευταία εικόνα ραντάρ να είναι ψεύτικη, αλλά ήλπιζε ότι το κοινό θα μπορούσε να εκτιμήσει τις «περίεργες συμπτώσεις» των δύο περιστατικών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάπια – σταρ: Ο παρδαλός Μανδαρίνος του Central Park μαγεύει τα social media
Ουκρανία: Οι ΗΠΑ πιέζουν την Ευρώπη να μην χρησιμοποιήσει τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια
19:28
Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα τοποθετεί στα νησιά ισραηλινά ''έξυπνα'' όπλα που μας στοχεύουν»
19:20
Βρετανία: Η αστυνομία θα συλλαμβάνει όσους καλούν σε «ιντιφάντα»
19:15
Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική – Νεκρός 42χρονος οδηγός μοτοσικλέτας
19:07