Ρώσος βουλευτής: Σε λίγες ώρες θα μάθετε επισήμως εάν ο Πούτιν θα συναντήσει τον Ζελένσκι
Το Κρεμλίνο
AP PhotoΤο Κρεμλίνο θα αποκαλύψει απόψε το βράδυ (14/5) εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα συμφωνήσει να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι πρόσωπο με πρόσωπο στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (15/5), σύμφωνα με Ρώσο βουλευτή.
Αντιπροσωπείες από το Κίεβο και τη Μόσχα θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη για τις πρώτες πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών από τον Μάρτιο του 2022. Ακριβώς τη στιγμή που το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε τη ρωσική παρουσία την Τετάρτη, ο βουλευτής Λεονίντ Σλούτσκι έκανε την αποκάλυψη της σύνθεσης της ρωσικής αντιπροσωπείας.
«Για την Κωνσταντινούπολη δεν θα πω κάτι, θα μάθετε τα πάντα το βράδυ», είπε ο Σλούτσκι σε συνέντευξή του σύμφωνα με την Independent.
Ο Ζελένσκι θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα και είπε ότι θα πετάξει στην Κωνσταντινούπολη άμεσα αν ο Ρώσος πρόεδρος αποφασίσει να συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες.
«Αν ο Πούτιν δεν έρθει και παίζει παιχνίδια είναι η τελική ένδειξη ότι δεν θέλει να βάλει τέλος στον πόλεμο. Ο Τραμπ πρέπει να πιστέψει ότι ο Πούτιν λέει ψέμματα» τόνισε ο Ουκρανός πρόεδρος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τραμπ δεν γνωρίζει αν ο Πούτιν θα είναι στις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη για την Ουκρανία
Γάλλος ΥΠΕΞ: «ΗΠΑ και ΕΕ πρέπει να επιβάλουν καταστροφικές κυρώσεις στη Ρωσία»
Για διεξαγωγή μυστικών πυρηνικών δοκιμών κατηγορεί το Πεκίνο η Ουάσινγκτον
21:56
Σοφάδες έπεσαν από κτήριο σε πεζόδρομο στην Πάτρα (pics)
21:47
Μεγαλώνει το ρήγμα στην Ιόνια Οδό - Νέα κατολίσθηση από τις βροχές
21:38
Eurojackpot 6/2/26: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 17 εκατ. ευρώ
21:31