Ουκρανική διπλωματική πηγή: Ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής στις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι
AP Photo/Efrem LukatskyΑνοικτό το ενδεχόμενο αφήνει η Ουκρανία να στείλει μια ομάδα στις συνομιλίες με τη Ρωσία στην Κωνσταντινούπολη για να δει τι έχει να πει η αντιπροσωπεία της Μόσχας.
Αυτός είναι ο ένας στόχος καθώς θέλει επίσης να διαπιστώσει αν τα μέλη της αντιπροσωπείας είναι εξουσιοδοτημένα να λάβουν αποφάσεις, όπως δήλωσε ουκρανική διπλωματική πηγή.
Η πηγή, που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε ότι αν η ρωσική αντιπροσωπεία είναι πρόθυμη να έχει μια «σοβαρή συζήτηση», η ουκρανική πλευρά θα μπορούσε να συναντήσει την ομάδα.
Αλλά αν η ρωσική αντιπροσωπεία δεν δείξει κανενός είδους σοβαρή προσέγγιση προς τις συνομιλίες, «θα έχουμε το δικαίωμα να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για μια ρωσική παρωδία και όχι για ουσιαστική εργασία για την ειρήνη», δήλωσε η πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραμπ: Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί στο ουκρανικό αν δεν συναντηθούμε με τον Πούτιν
Θρίλερ με τις συνομιλίες για το ουκρανικό: Από τον «πρόεδρο κλόουν» στην αντιπροσωπεία «παρωδία»
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18