«Περιμένουμε τον κλόουν να τελειώσει»: Νέα επίθεση Ζαχάροβα στον Ζελένσκι
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα
AP Photo/Alexander ZemlianichenkoΝέα σφοδρά πυρά κατά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
Σε σχόλιό της για τις συνομιλίες στην Τουρκία μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, οι οποίες πήραν αναβολή μερικών ωρών για αύριο η Ζαχάροβα εξέφρασε την ελπίδα να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις: «Ελπίζω ότι η συνάντηση με τη ρωσική αντιπροσωπεία θα πραγματοποιηθεί και ότι δεν πρόκειται απλώς για ένα "σόου" και ότι θα υπάρξει χρόνος για τη συνάντηση».
Σε ανάρτησή της στο Telegram, ανέφερε ότι «σύντομα θα είμαστε 24 ώρες από τότε που η ρωσική αντιπροσωπεία έφτασε στην Κωνσταντινούπολη. Περιμένουμε να τελειώσει ο κλόουν την ομιλία του, να περάσει η επίδραση από τα παραισθησιογόνα και να επιτρέψει σε αυτούς που το απαγόρευε εδώ και τρία χρόνια να αρχίσουν διαπραγματεύσεις».

Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07