Συνελήφθη 35χρονος για την κλοπή των προσωπικών φωτογραφιών της Πίπα Μίντλετον
Η Σκότλαντ Γιαρντ, προχώρησε στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, στο πλαίσιο της έρευνας για το «χακάρισμα» του προσωπικού λογαριασμού της Πίπα Μίντλετον, στο iCloud.
Συγκεκριμένα, η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον άνδρα το βράδυ του Σαββάτου, για τις 3.000 φωτογραφίες που εκλάπησαν από το λογαριασμό της Πίπα Μίντλετον.
Τα βρετανικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι οι προσωπικές φωτογραφίες της αδελφής της Δούκισσας του Κέμπριτζ, προσφέρθηκαν προς πώληση σε βρετανικά ΜΜΕ, έναντι 50.000 λιρών.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00 το χτύπημα στο Ιράν» - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ