Γυναίκα είχε στη βαλίτσα της τα σπλάχνα του συζύγου της
Τα σπλάχνα του εκλιπόντος συζύγου της μετέφερε στη βαλίτσα της μία γυναίκα από το Μαρόκο, η οποία εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αεροδρόμιο της Αυστρίας.
Οι τελωνειακές αρχές στο αεροδρόμιο Γκρατς ανακάλυψαν στις αποσκευές της γυναίκας δύο δοχεία στα οποία τα εντόσθια ήταν προσεκτικά συσκευασμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Die kleine Zeitung".
Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA το τμήμα του υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο υπάγονται οι τελωνειακές υπηρεσίες.
Η γυναίκα δικαιολόγησε την ενέργειά της εξηγώντας ότι υποψιαζόταν ότι ο σύζυγός της – ένας Μαροκινός που γεννήθηκε το 1976 σύμφωνα με την εφημερίδα– ήταν θύμα δηλητηρίασης και ήθελε να δώσει τα σπλάχνα του προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.
Η αστυνομία δεν παρενέβη, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου.
«Καρφί» Σαμαρά μετά την ομιλία Καραμανλή: «Άλλοι πρέπει να τον ακούσουν»
21:26
Γέμισε αρουραίους ο Πειραιάς - Βίντεο δείχνουν να ανεβαίνουν σε μπαλκόνια
21:15
Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά - Ένας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι
21:04
«Μάγκες το νου σας, προσεκτικά»: Νέοι διάλογοι για τα «κεράσματα» της Pizza Fan
20:57