Φον ντερ Λάιεν: «Ήρθε η ώρα να ενταθεί η πίεση στη Ρωσία» - Η ΕΕ ετοιμάζει το 18ο πακέτο κυρώσεων
Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
AP Photo/Jean-Francois BadiasΜετά την τηλεφωνική της επικοινωνία, με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, ανέφερε ότι ήρθε η ώρα να ενταθεί η πίεση στη Ρωσία για να επιτευχθεί η κατάπαυση του πυρός.
Αναλυτικά σε ανάρτηση της δήλωσε:
«Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Ζελένσκι. Συντονιζόμαστε στενά για τα επόμενα βήματα. Η Ευρώπη μόλις ενέκρινε το 17ο πακέτο αυστηρών κυρώσεων.
Ένα 18ο πακέτο προετοιμάζεται με περαιτέρω αυστηρές κυρώσεις. Ήρθε η ώρα να ενταθεί η πίεση στη Ρωσία για την επίτευξη της κατάπαυσης του πυρός».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα: Από ποιους θα τα «ακούσουν» οι πολιτικοί αρχηγοί
18:48
ΚΟΣΜΟΣ
«Ριφιφί» 30 εκατ. σε γερμανική τράπεζα: Άδειασαν εκατοντάδες θυρίδες, αποζημίωση ζητούν οι πελάτες (vid)
18:42
ΧΡΗΜΑ
«ΜΑΧΗ» ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟ 83% ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο «Σούπερ Μάρκετ»: Τα 10 ευρήματα της Καπα Research για το 2025
18:36
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
CrediaBank: Μεταβιβάζει τα ΑΤΜ στη Euronet
18:25
ΕΛΛΑΔΑ