Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Ξέσπασε φωτιά που τύλιξε στις φλόγες 15 σπίτια
Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο συντριβής αεροσκάφους
AP Photo/Gregory BullΜικρό αεροπλάνο συνετρίβη στη γειτονιά Μπέρφι Κάνιον του Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη (22/5), με αποτέλεσμα από την πτώση να προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά που τύλιξε στις φλόγες 15 σπίτια και οχήματα.
Σύμφωνα με τις Αρχές, επικρατούσε πυκνή ομίχλη τη στιγμή που συνετρίβη το ιδιωτικό αεροπλάνο. «Μόλις που μπορούσες να δεις μπροστά σου» δήλωσε ο αντιπύραρχος, Νταν Έντι.
«Ο αριθμός των επιβαινόντων είναι άγνωστος προς το παρόν» ανέφερε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) σε ανακοίνωσή της.
«Υπάρχουν καύσιμα παντού» όπως δήλωσαν οι πυροσβεστικές Αρχές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Το κύριο μέλημά μας είναι να εισέλθουμε σε όλα τα σπίτια και να τους βγάλουμε όλους έξω αμέσως».

Καμένα οχήματα από τη φωτιά που προκλήθηκε μετά την συντριβή αεροσκάφους
AP Photo/Gregory BullΓια λόγους ασφαλείας κρίθηκε απαραίτητο να εκκενωθούν οι κατοικίες αρκετών Οικοδομικών Τετραγώνων, όπως έκανε γνωστό ο αντιπύραρχος, Νταν Έντι.
Παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν τραυματίες, σύμφωνα με το Associated Press.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στην Φινλανδία - Ο πιλότος έκανε χρήση του συστήματος εκτίναξης
SPONSORED
Πειραιάς: Ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο 24χρονης από μπαλκόνι - Τι κατέθεσε ο 50χρονος
07:33
Προς διάλυση η ΚΟ της Νέας Αριστεράς: άρχισαν παραιτήσεις βουλευτών
07:24
Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Νέα Υόρκη: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
07:15
Τα διλήμματα Μητσοτάκη, η τρίτη θητεία», οι κόκκινες γραμμές και οι δελφίνοι
07:05