Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Ξέσπασε φωτιά που τύλιξε στις φλόγες 15 σπίτια
Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο συντριβής αεροσκάφους
AP Photo/Gregory BullΜικρό αεροπλάνο συνετρίβη στη γειτονιά Μπέρφι Κάνιον του Σαν Ντιέγκο την Πέμπτη (22/5), με αποτέλεσμα από την πτώση να προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά που τύλιξε στις φλόγες 15 σπίτια και οχήματα.
Σύμφωνα με τις Αρχές, επικρατούσε πυκνή ομίχλη τη στιγμή που συνετρίβη το ιδιωτικό αεροπλάνο. «Μόλις που μπορούσες να δεις μπροστά σου» δήλωσε ο αντιπύραρχος, Νταν Έντι.
«Ο αριθμός των επιβαινόντων είναι άγνωστος προς το παρόν» ανέφερε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) σε ανακοίνωσή της.
«Υπάρχουν καύσιμα παντού» όπως δήλωσαν οι πυροσβεστικές Αρχές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Το κύριο μέλημά μας είναι να εισέλθουμε σε όλα τα σπίτια και να τους βγάλουμε όλους έξω αμέσως».

Καμένα οχήματα από τη φωτιά που προκλήθηκε μετά την συντριβή αεροσκάφους
AP Photo/Gregory BullΓια λόγους ασφαλείας κρίθηκε απαραίτητο να εκκενωθούν οι κατοικίες αρκετών Οικοδομικών Τετραγώνων, όπως έκανε γνωστό ο αντιπύραρχος, Νταν Έντι.
Παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν τραυματίες, σύμφωνα με το Associated Press.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στην Φινλανδία - Ο πιλότος έκανε χρήση του συστήματος εκτίναξης
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15