Το μήνυμα του Ασάνζ στις Κάννες για τη Γάζα - Φόρεσε μπλούζα με τα ονόματα 4.986 νεκρών παιδιών
Η Στέλλα και ο Τζούλιαν Ασάνζ
Scott A Garfitt/Invision/APΈνα λευκό μπλουζάκι με τα ονόματα των 4.986 Παλαιστινίων παιδιών που σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά στη Γάζα επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.
Ο Ασάνζ, στην δεύτερη δημόσια εμφάνισή του από τότε που αποφυλακίστηκε, χρησιμοποίησε την εκδήλωση για να επιστήσει την προσοχή στο κόστος του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα. Στην πλάτη της μπλούζας έγραφε: «Σταματήστε το Ισραήλ».

Ο Τζούλιαν Ασάνζ
Scott A Garfitt/Invision/APΟ άνθρωπος που έγινε σύμβολο της δημοσιογραφίας για το δημόσιο συμφέρον, βρέθηκε στις Κάννες στο πλαίσιο της ταινίας «Ο Άνθρωπος των Έξι Δισεκατομμυρίων Δολαρίων» ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, σε σκηνοθεσία του Αμερικανού σκηνοθέτη Γιουτζίν Τζαρέκι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DW - Τζούλιαν Ασάνζ: Θα ηγηθεί του παγκόσμιου κινήματος για την ελευθερία της έκφρασης;
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57
Νέα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουι στο Λονδίνο - Στο προσκήνιο η «αληθινή προσωπικότητά» του
19:51