Το μήνυμα του Ασάνζ στις Κάννες για τη Γάζα - Φόρεσε μπλούζα με τα ονόματα 4.986 νεκρών παιδιών
Η Στέλλα και ο Τζούλιαν Ασάνζ
Scott A Garfitt/Invision/APΈνα λευκό μπλουζάκι με τα ονόματα των 4.986 Παλαιστινίων παιδιών που σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά στη Γάζα επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ.
Ο Ασάνζ, στην δεύτερη δημόσια εμφάνισή του από τότε που αποφυλακίστηκε, χρησιμοποίησε την εκδήλωση για να επιστήσει την προσοχή στο κόστος του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα. Στην πλάτη της μπλούζας έγραφε: «Σταματήστε το Ισραήλ».

Ο Τζούλιαν Ασάνζ
Scott A Garfitt/Invision/APΟ άνθρωπος που έγινε σύμβολο της δημοσιογραφίας για το δημόσιο συμφέρον, βρέθηκε στις Κάννες στο πλαίσιο της ταινίας «Ο Άνθρωπος των Έξι Δισεκατομμυρίων Δολαρίων» ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, σε σκηνοθεσία του Αμερικανού σκηνοθέτη Γιουτζίν Τζαρέκι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
DW - Τζούλιαν Ασάνζ: Θα ηγηθεί του παγκόσμιου κινήματος για την ελευθερία της έκφρασης;
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34