Τραμπ και Νετανιάχου μίλησαν για Γάζα, τη δολοφονία στην Ισραηλινή πρεσβεία και τα πυρηνικά του Ιράν
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου μιλούν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ανατολική Αίθουσα (Φώτο Αρχείου)
(AP Photo/Alex Brandon, file)Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τη δολοφονία δύο υπαλλήλων της ισραηλινής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον: του Yaron Lischinsky και της Sarah Milgrim.
Από την πλευρά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον πρόεδρο Τραμπ για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ίδιος και η κυβέρνησή του κατά των εκδηλώσεων αντισημιτισμού στις ΗΠΑ.
Ποια θέματα τέθηκαν επί τάπητος
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης τον πόλεμο στη Γάζα. Ο πρόεδρος Τραμπ εξέφρασε την υποστήριξή του στους στόχους που έθεσε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου για την απελευθέρωση των ομήρων, την εξάλειψη της Χαμάς και την προώθηση του σχεδίου Τραμπ.
Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος Τραμπ συμφώνησαν στην ανάγκη να διασφαλιστεί ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
SPONSORED
«Φουντώνουν» οι φήμες ότι «κλειδώνει» για Ιούλιο ο γάμος Τέιλορ Σουίφτ - Τράβις Κέλσι
21:42
Διάψευση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για αδιαφορία του Α.Τ Αγίων Αναργύρων σε ενδοοικογενειακή βία
21:33
Συμφωνία για την επισκευή σοβιετικών τανκ υπέγραψαν Ρωσία και Ταλιμπάν
21:21
Στις φλόγες αυτοκίνητο στην Αργυρούπολη: Κάτοικοι βγήκαν με πυροσβεστήρες - Βίντεο από το σημείο
21:10