ΗΠΑ: Τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία λέει ο διευθυντής του FBI
Αστυνομικοί στον τόπο του συμβάντος μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο δύο μελών του προσωπικού της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον έξω από το Εβραϊκό Μουσείο
AP Photo/Rod Lamkey, Jr«Τρομοκρατική ενέργεια» χαρακτηρίζει ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ τη δολοφονία δύο εργαζομένων στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον.
«Η χθεσινοβραδινή τρομοκρατική ενέργεια έχει την πλήρη προσοχή του FBI. Η στοχευμένη αντισημιτική βία συνιστά επίθεση στις θεμελιώδεις αξίες μας και θα αντιμετωπιστεί με όλα τα μέσα των ομοσπονδιακών υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Ο υπαίτιος θα λογοδοτήσει», γράφει ο Πατέλ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Από τα πυρά ενόπλου έξω από το Εβραϊκό Μουσείο στην Ουάσινγκτον βρήκε τον θάνατο ένα ζευγάρι που επρόκειτο να αρραβωνιαστεί.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 30χρονο από το Σικάγο, ο οποίος φώναξε «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» μετά τη σύλληψή του.
Πόλεις χωρίς εμπόδια: Πώς η τεχνολογία ενισχύει την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία
11:00
Σε πλήρη εξέλιξη η απομάκρυνση των φερτών υλικών στους πλημμυρισμένους δρόμους της Αττικής
10:56
Μετατοπίζεται ανατολικά ο Byron – Αφήνει πίσω σοβαρά προβλήματα και μεγάλες ζημιές (pics - vids)
10:54
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς
10:53