Ισραηλινός υπουργός: Οι εχθροί μας στη Γάζα θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι, όχι ανθρωπιστική βοήθεια
Ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ
AP Photo/Leo CorreaΤην ώρα που οι Παλαιστίνιοι βρίσκονται αντιμέτωποι με λιμό και ο θλιβερός απολογισμός των νεκρών ξεπερνά πλέον τους 54.000 ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, Ιταμάρ Μπεν - Γκβιρ δηλώνει πως «οι εχθροί μας στη Γάζα θέλουν μια σφαίρα στο κεφάλι, όχι ανθρωπιστική βοήθεια».
Απευθυνόμενος σε ένα μεγάλο πλήθος που συμμετείχε σε συγκέντρωση για την Ημέρα της Ιερουσαλήμ στα κατεχόμενα ανατολικά ο Μπεν-Γκβιρ δήλωσε: «Αυτή η νίκη πρέπει να προχωρήσει όλο και πιο μακριά... θα μπούμε στη Γάζα και θα θριαμβεύσουμε» όπως μετέδωσαν οι Times of Israel.
«Λέω στον πρωθυπουργό: Αγαπητέ πρωθυπουργέ, δεν πρέπει να τους δώσουμε ανθρωπιστική βοήθεια. Δεν πρέπει να τους δώσουμε καύσιμα... Οι εχθροί μας αξίζουν μόνο μια σφαίρα στο κεφάλι» συμπλήρωσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λωρίδα της Γάζας: Σχεδόν 180.000 άτομα εκτοπίστηκαν λόγω της νέας ισραηλινής επίθεσης
Κόσμημα 15.000 ετών αποκαλύπτει τα μυστικά των ανθρώπων της Εποχής των Παγετώνων
09:20
Συνελήφθη 42χρονος στη Νίκαια για απάτες άνω των 376.000 ευρώ με κρυπτονομίσματα
09:14
Σήμερα στο Πακιστάν η αντιπροσωπεία του Ιράν για «σοβαρές συνομιλίες βάσει του σχεδίου 10 σημείων»
09:11
Εκτός αγοράς 300.000 αμνοερίφια το Πάσχα λόγω ευλογιάς και αφθώδους πυρετού - Πώς οι ζωονόσοι βάζουν φωτιά στις τιμές του οβελία
09:05