Δολοφονία στο Τορίνο: Γυναίκα μαχαιρώθηκε άγρια από τον σύζυγό της μπροστά στην κόρη τους
Ιταλοί αστυνομικοί
AP Photo/Andrew MedichiniΝέα δολοφονία διαπράχθηκε στο Τορίνο, όπου μία γυναίκα 61 ετών μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της μπροστά στη 24χρονη κόρη τους.
Η γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως νηπιαγωγός, δέχθηκε πολυάριθμες μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της.
Βγήκε στις σκάλες της πολυκατοικίας και ζήτησε βοήθεια, αλλά έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Οι γιατροί την υπέβαλαν σε επέμβαση για αφαίρεση της σπλήνας. Κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την βοηθήσουν, αλλά σήμερα το πρωί η άτυχη γυναίκα κατέληξε.
Μόλις χθες η Ιταλία είχε συγκλονιστεί από μια άλλη δολοφονία: κοντά στην Νάπολη, οι Καραμπινιέροι εντόπισαν το πτώμα της Μαρτίνα Καρμπονάρο, 14 ετών, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της, που δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νάπολη: Νεκρή βρέθηκε 14χρονη που αναζητούσαν επί δύο ημέρες οι Αρχές - Ανακρίνεται ο φίλος της
Μεγάλη κατολίσθηση στην κοιλάδα Βαλ Ντι Φιέμε στην Ιταλία: Αποκλεισμένα χωριά
21:15
Κολομβία: Για τρίτο 24ωρο οι διασώστες δίνουν μάχη με τον χρόνο για εντοπισμό επιζώντων
21:04Παρέμβαση στο Κογκρέσο υπέρ του Great Sea Interconnector - Ο ρόλος της Ελλάδας
20:54
Διακινούσαν ναρκωτικά στην Αττική - Εντοπίστηκαν κάνναβη, ροζ κοκαΐνη, γκλοπ και χειροπέδες
20:43