Μπόρις Τζόνσον: Είμαι περήφανος που έχω τουρκικό πλυντήριο
Θερμός υποστηρικτής του Brexit και αντίθετος με την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε σήμερα από την Άγκυρα ότι είναι «υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός τουρκικού πλυντηρίου».
«Έχουμε την τύχη στη Βρετανία να είμαστε από τους κυριότερους εισαγωγείς τουρκικών προϊόντων (...) και είμαι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός τουρκικού πλυντηρίου, που λειτουργεί πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόνσον, ύστερα από τη συνάντησή του με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ.
Θέλοντας, τέλος, να τονίσει τις καλές σχέσεις μεταξύ Λονδίνου και Άγκυρας, ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας είπε ότι την Τουρκία επισκέπτονται ετησίως τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια βρετανοί τουρίστες και επισήμανε χαριτολογώντας ότι ελπίζει «να συμπεριφέρονται καλά, εάν και είμαι σίγουρος ότι έτσι είναι».
Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζής - Αναζητείται ο οδηγός
23:59
Νέες φωτογραφίες του Άντριου Μάουντμπατεν απο τα αρχεία του Έπστειν
23:48
Οι ηγέτες ένοπλων παρατάξεων στο Ιράκ συμφώνησαν να συζητήσουν τον αφοπλισμό τους
23:36
Ηράκλειο: Σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών για τη φωτιά σε τρία αυτοκίνητα
23:24