ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016, Τραμπ: Σεβάστηκα την κόρη τους γι’ αυτό δεν μίλησα για τις απιστίες του Κλίντον

Εκλογές ΗΠΑ 2016, Τραμπ: Σεβάστηκα την κόρη τους γι’ αυτό δεν μίλησα για τις απιστίες του Κλίντον
REUTERS/Joe Raedle/Pool

Η παρουσία της Τσέλσι Κλίντον στην αίθουσα όπου διεξήχθη το πρώτο debate ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, λειτούργησε αποτρεπτικά για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν έθιξε καθόλου το θέμα των απιστιών του Μπιλ Κλίντον, στην τετ α τετ «μάχη» του με την Χίλαρι Κλίντον.

Αν και είχε «απειλήσει» ότι θα προσκαλούσε στο debate την Τζένιφερ Φλάουερς, πρώην ερωμένη του συζύγου της αντιπάλου του για την προεδρία των ΗΠΑ, όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά στην πρώτη μονομαχία με την υποψήφια των Δημοκρατικών, δεν έθιξε καν το θέμα των απιστιών του Μπιλ Κλίντον.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το τέλος του debate, σεβάστηκε την Τσέλσι Κλίντον, η οποία ήταν στην αίθουσα για να στηρίξει τη μητέρα της, γι΄ αυτό και δεν έκανε κάποια αναφορά στον άστατο ερωτικό βίο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

2016 09 27T014639Z 1666433453 HT1EC9R04X395 RTRMADP 3 USA ELECTION DEBATE

REUTERS/Pool

«Είμαι χαρούμενος πραγματικά που μπόρεσα να συγκρατηθώ σε σχετικά με τις αδιακρισίες του Μπιλ Κλίντον., κι αυτό γιατί έχω μεγάλο σεβασμό για την Τσέλσι Κλίντον», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών μιλώντας μετά το debate στο CNNi.

Ωστόσο, δεν έδωσε υποσχέσεις ότι θα πράξει το ίδιο και στην επόμενη «μάχη» του με την Χίλαρι Κλίντον ενόψει των αμερικάνικων εκλογών. «Ίσως σας πω για τις απιστίες του Κλίντον στο επόμενο debate», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε τι είχε σκοπό να αποκαλύψει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ