Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου στο Μεξικό με 11 νεκρούς και 17 τραυματίες
Ατύχημα με λεωφορείο στο Μεξικό
AP Photo (Αρχείου)Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 17 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πολιτεία Νουέβο Λεόν του βόρειου Μεξικού, όπως αναφέρει ο κυβερνήτης Σαμουέλ Γκαρσία σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Στο λεωφορείο επέβαιναν μέλη της ίδιας οικογένειας που ταξίδευαν σε παραθεριστικό προορισμό της πολιτείας Ταμαουλίπας, σύμφωνα με ρεπορτάζ μεξικανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο κυβερνήτης Γκαρσία διευκρίνισε πως το τουριστικό λεωφορείο είχε αναχωρήσει από το Μοντερέι προς το Ταμπίκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο Ν+, ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα το λεωφορείο να προσκρούσει σε προστατευτικό τοίχωμα και να ανατραπεί.
Νεκροί είναι εννέα ενήλικοι και δύο παιδιά, ηλικίας κάτω των 5 ετών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εργατικό δυστύχημα στη Νάξο: Νεκρός 41χρονος σε κατεδάφιση κτηρίου
Σύγκρουση οχημάτων στη Συγγρού - Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το ένα ΙΧ
Συνελήφθη υπάλληλος του υπουργείου Άμυνας Πολωνίας ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
21:32
Λιθουανία: Εισαγγελική έρευνα για τις σχέσεις του Έπσταιν με μοντέλα και άλλους εξέχοντες Λιθουανούς
21:21
Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση των δύο παιδιών απο τον Κορυδαλλό
21:10
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων πολλαπλασίασε τη χρηματοδότηση για την άμυνα της Γαλλίας το 2025
20:59