ΚΟΣΜΟΣ

Πουλάει την πρώτη της ερωτική εμπειρία για να σπουδάσει Ιατρική

Πουλάει την πρώτη της ερωτική εμπειρία για να σπουδάσει Ιατρική
Google Images

Η 20χρονη Αριάνα από τη Ρωσία κάνει κάτι που σοκάρει πολλούς... πουλάει στο διαδίκτυο την πρώτη της ερωτική εμπειρία για να εκπληρώσει το όνειρο της. Να σπουδάσει Ιατρική στο εξωτερικό.

Όπως εξηγεί η Metro, η κοπέλα έχει προσπαθήσει πολύ να βρει χρήματα για να μπορέσει να φύγει από την χώρα της και να σπουδάσει στο εξωτερικό, ωστόσο το να πουλήσει το σώμα της για μια και μοναδική φορά μοιάζει για αυτή ο ευκολότερος τρόπος να πετύχει τον στόχο της.

Όπως εξηγεί η ίδια:

Πολλοί μαθητές ανησυχούν για το μέλλον τους και τα προβλήματα είναι πολλά όταν θέλεις να σπουδάσεις. Πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να τα βγάλεις πέρα. Θέλω να πάω για σπουδές στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι τα δίδακτρα θα είναι πολλά όπως και το ενοίκιο.

Αντιλαμβάνομαι ότι το να ζεις σε άλλη χώρα είναι δύσκολο, ωστόσο θέλω να ασχοληθώ με την Ιατρική και χρειάζομαι μια άνεση για να το κάνω.

Σύμφωνα με την Αριάνα, οι γονείς της δεν νοιάζονται για το πώς θα βρει τα χρήματα για να ακολουθήσει τα όνειρα της αλλά σκοπεύει να τους πει για την διαδικτυακή της έκθεση και να τους εξηγήσει τον λόγο που το κάνει.

Η 20χρονη δηλώνει πως είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα και έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το σώμα της. Επίσης δεν θέλει να πληγωθεί την πρώτη της φορά από έναν άνδρα και να τον ερωτευτεί. «Γιατί να περιμένω; Γιατί να χάσω την αγνότητα μου από κάποιον που μπορεί να με πληγώσει;» διερωτάται.

Η αρχική τιμή που έχει θέσει είναι 130.500 λίρες και η νεαρή Ρωσίδα ελπίζει να τύχει σεβασμού από τον πλειοδότη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ