Ουκρανία: Πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα στο Χάρκοβο και τη Χερσώνα
Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 17 τραυματίστηκαν σε ρωσικά πλήγματα εναντίον του Χαρκόβου και της Χερσώνας στη διάρκεια της νύκτας της Παρασκευής προς Σάββατο, ανακοίνωσαν οι αρχές της Ουκρανίας.
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε πρωτοφανούς κλίμακας επίθεση της Ρωσίας εναντίον του Χαρκόβου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ουκρανίας Ίχορ Τερεχόβ.
Δύο ακόμη έχασαν τη ζωή τους στη Χερσώνα, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της ομώνυμης επαρχίας Ολεξάντρ Προκούντιν.
ΚΟΣΜΟΣ
«Απειλή» Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σκεφτούμε την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ»
18:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τους λόγους παραίτησης του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας
18:24
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Οι ΗΠΑ θα σκεφτούν αποχώρηση από το ΝΑΤΟ» - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
18:15
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτός είναι ο σωσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Με σταματάνε στο δρόμο για φωτογραφίες»
18:12
ΕΛΛΑΔΑ